Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Öppettider i sommar

(2022-06-23 13:50)
Det drar ihop sig till semestertider och under perioden 27 juni - 15 augusti har vi begränsade öppettider.
 
Elevledda rastaktiviteter, temaveckor och rörelsepauser. Det är några aktiviteter som har införts på Hågadalsskolan i Uppsala sedan de gick med i Rörelsesatsning i skolan.
 
För att få fler aktiva att stanna kvar inom idrotten och för att förebygga avhopp startar RF-SISU Uppland nu satsningen Världens bästa idrottsförening! Vill din förening delta?
 
Med ett rikt utbud av aktiviteter och arrangemang bidrar Grisslehamns Sportklubb till rörelse, glädje och samhörighet för alla invånare - hela livet.
 
Förra veckan var det rörelsevecka på Öregrunds skola och i torsdags fick skolans drygt 150 elever testa på många olika aktiviteter med RF-SISU Upplands rörelsebana.
 
Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbseminarier där du får lära dig mer om vad föreningen som arbetsgivare behöver tänka på samt vad som gäller för årets inkomstdeklaration.
 
På RF-SISU Upplands distriktsstämma fick Pyry Niemi förnyat förtroende att leda styrelsen de kommande två åren.
 
Flyktingströmmen till Sverige ökar och idrottsrörelsen kan bidra med bra fritidsaktiviteter för barnen som kommer hit. Läs om hur din förening kan få stöd för att arrangera aktiviteter för barn på flykt.
 

"Unga ledare kan!"

(2022-03-28 10:29)
Lita på dig själv, våga ta initiativ och ha kul – Du kan mer än vad du tror! Det är 19-åriga simtränaren Matilda Bohmans tips till andra ungdomar som vill bli ledare.
 
Coronapandemin har hos uppländska idrottsföreningar medfört ett tapp av medlemmar, minskat ideellt engagemang och en oro över ekonomin. Det framkommer i Riksidrottsförbundets rapport Två år med Corona som släpps idag.
 
För att utveckla sin verksamhet till att bli mer jämställd och jämlik deltar Upplands Fotbollförbund och Wallby Dragkampklubb i satsningen Jämställd och jämlik förening.
 
Vill din förening rekrytera nya barn och ungdomar? Då kan ni få ekonomiskt stöd från RF-SISU Uppland för att arrangera öppna kostnadsfria aktiviteter på sommarlovet.
 
Vi välkomnar regeringens och Folkhälsomyndighetens besked att nuvarande restriktioner och många rekommendationer tas bort från och med den 9 februari.
 
För att identifiera idrottens utmaningar under tiden med coronapandemi och restriktioner har Riksidrottsförbundet skickat en enkät till samtliga idrottsföreningar. Din förenings svar är viktiga! Så här gör du för att besvara enkäten.
 
Vinter och vår är högsäsong för årsmöten för förbund och föreningar. Men hur ska du och din förening eller ditt förbund tänka nu när pandemin återigen försvårar traditionella, fysiska årsmöten?
 

  

Mera kunska om hästar för alla

HÄSTENS FODER

26 maj kl 15,00 i Grellsbo

Gratis för alla medlemmar

150 kr för icke medlemmar

Välkomna

Årsmöteshandlingar 2021

Resultatrapport 2021

Balansrapport 2021

Revisionsberättelse 2021

Mål & Vision

Verksamhetsplan 2022

Postadress:
RF Grellsbo Equestrian Club - Ridsport
Grellsbo 17
74386 Bälinge

Kontakt:
Tel: 0766122922
E-post: grellsboec@gmail.com

Se all info